Ekranların fenomen yarışması Survivor bu sezon yarışmacılarıyla gündeme damga vurdu. Fenomen isimleri kadrosuna dahil eden Acun, kadrosuyla da dından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. 29 Haziran Çarşamba günü final yapan yarışmada Nisa Bölükbaşı şampiyon olurken Batuhan Karacakaya 4. olarak programdan ayrıldı. 

Yazışmalar ortaya çıktı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı torbacıyla pazarlık yapmış Yazışmalar ortaya çıktı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı torbacıyla pazarlık yapmış

Batuhan Karacakaya'nın yarı finalde elenmesinin üzerine bu duruma çok sinirlenen yarışmacı sosyal medya platformlarından hakkının yendiğini iddia etmişti. Son olarak ünlü yarışmacının annesi de sosyal medya hesabı üzerinden, "Oğlumun hakkını yediniz." söylemleri üzerine Acun Ilıcalı, " Kimsenin namusumuza dil uzatamaz!" ifadelerini kullandı. 

Şimdilerle Batuhan Karacakaya tarafından yapılan son açıklama, herkesi şoke etti. İşte, Batuhan Karacakaya'nın Acun Ilıcalı hakkında yaptığı son yorum...

Batuhan, Acun Ilıcalı için söylediği sözlerle herkesi şoke etti

Batuhan Karacakaya, yarışmada finale kalamadığı için Acun Medya ekibine sitem dolu sözler sarfetmişti. Bunun üzerine Karacakaya’nın kazandığı 3 milyon değerindeki Lexus NX 350h model araçta elinden alınınca ünlü yarışmacı Acun Ilıcalı’yı hedef alan sert sözler dile getirmişti.

Adsiz 41

Yarışmacı, arkadaşının yaptığı bir paylaşımın altına ‘’Kanadımızı kırdılar be’’ açıklamasını yapınca herkes şoke oldu.  Bu yorumla Acun Ilıcalı’yı hedef aldığı görülen Batuhan Karacaya, sosyal medyada da ortalığı karıştırmayı başardı. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Batuhan Karacakaya tarafından yapılan o yoruma Acun Ilıcalı’nın nasıl bir tepki vereceğini merakla beklemeye başladı.