Duyuru ÖSYM'nin internet sitesinde yer aldı. Duyuruya göre 2024-TUS 1. dönem ile Tıp 2024-STS Tıp Doktorluğu 1. döneme ait değerlendirme işlemleri tamamlandı. Sınava giren adaylar sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr üzerinden öğrenebilecek.

SORU İPTALİNE KARAR VERİLDİ

Ayrıca duyuruda soru iptaline ilişkin bilgiye de yer verildi. Sınavlara ait madde analizlerinin incelenmesi, cevap anahtarlarının kontrolü ve itirazların bilimsel açıdan değerlendirilmesinin ardından Klinik Tıp Bilimleri Testi Temel Soru Kitapçığı'nda yer alan 28 numaralı sorunun iptal edilmesine karar verildiği aktarıldı.

Bakan Yerlikaya duyurdu! 'Mahzen-35' operasyonlarında 6 suç örgütü çökertildi Bakan Yerlikaya duyurdu! 'Mahzen-35' operasyonlarında 6 suç örgütü çökertildi

ADAYLAR CEVAP KAĞIDLARINA ERİŞEBİLECEK

Adayların sınav cevap kağıtlarına da erişebileceklerini bildiren ÖSYM, https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak, ilgili sınavı ve "Cevap Kağıdı Görüntüleme" ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kağıdı görüntüsünü, işaretlemelerini, işaretlemelerinin optik okuyucularla okunmasıyla elde edilen cevaplarını ve doğru cevaplarına erişim sağlayabilecek.