Öz Petrol İş Sendikaile Klöckner Pentaplast A.Ş arasında ücret görüşmeleri tamamlandı. İşçiler alınan zamdan ve sosyal hakların refah seviyesine yükselmesinden memnun oldu.

Özel Halk Otobüsü sahipleri İBB'den ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıyor! Özel Halk Otobüsü sahipleri İBB'den ödemelerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yapıyor!

Görüşmelere Öz Petrol-iş Sendikası Genel Başkanı Kudret Örgel, Öz Petrol İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Uğur Evkuran, İşyeri Temsilcileri, Fabrika Genel Müdürü Kurt Kuruç, Danışmanı Mehmet Koçak, İK Müdürü İbrahim Çay ve Üretim Müdürü İsmail ENÇ katılım sağladı. 

Her zaman işçilerin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını almasını önemseyen Öz Petrol İş Sendikası, Klöckner Pentaplast A.Ş ile ücret görüşmelerini tamamlamasıyla işçilerin haklarını ön plana tuttuğunu bir kez daha gösterdi. 

Emekçikleri memnun edecek bir aşamaya getiren Öz Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Kudret Örgel; yapılan zamların ve alınan hakların Üyelerimize ve Sendikamıza hayırlı olmasını dileriz ifadelerini kullandı.