CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısında konuştu. Özel'in açıklamalarından satırbaşları:

Miçotakis Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek Miçotakis Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek

"Muğla'da MUÇEV diye bir vakıf kurdular. Bir vakıfı bir derneği birleştirdiler. Kim var yönetiminde? Eski milletvekilleri, AK Partili siyasetçileri, bürokratları koydular. Belediye başkanlarımızın geçit vermediği işleri onlara yaptırtıyorlar. Koyları yandaşlara kiralıyorlar. Buna karşı CHP olarak mücadele verdik, vermeye devam edeceğiz. Muğla'yı haramilere değil millete teslim edeceğiz, söz veriyoruz buna"

"MUĞLA'YI TALAN ETMEYE MEMUR KILINMIŞ BİRİNE ASLA TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Özel konuşmasında "Burası AK Parti'nin herşeye rağmen ranta açamadığı, çok katları dikemediği, her çevre felaketinde karşısına toplumla birlikte yerel yöneticilerin kol kola girdikleri, Muğla'yı sevenlerin yönettiği, Muğla'da doğanların, Muğla'da doyanların, karnını namusluca kazandığı ekmeğiyle doyuranların, namerde avuç açmayanların iktidarından Muğla'yı talan ettirmeye memur kılınmış birine asla teslim etmeyeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

"HEP BİRLİKTE BİR KEZ DAHA SÖZ VERİYORUZ"

Muğlalı vatandaşlara hitap eden Özgür Özel, "Bundan sonraki süreçte nasıl ki Akbelen ormanlarında İkizköylülerin yanında olduysak nasıl ki zeytin ağaçlarını koruduysak nasıl ki çevremizi katledenlere karşı, ağacımızı kesmeye çalışanlara karşı, koylarımızı betonlaştırmaya çalışanlara karşı mücadeleyi verdiysek bundan sonra da mevcut kadrolarımızla yeni kadrolarımızla, tüm ilçe başkanlarımızla ve sizlerle birlikte Muğla'yı gözümüz gibi korumaya, Muğla'nın çıkarını namusumuz gibi korumaya hep birlikte bir kez daha söz veriyoruz" sözlerini kaydetti.

Editör: Gizem Külcü