Özel, Eyüpsultan ziyareti sırasında Özmen'i vatandaşlara tanıtırken, “Diplomasi biliyor, hesap kitap biliyor ve en önemlisi çalmadan, çaldırmadan hizmet etmeyi biliyor” ifadelerine yer verdi. Devamında ise Mithat Bülent Özmen’in tüm kesimlerle müthiş bir diyaloğu olduğunu belirten Özel, "Onda takiye yok, yalan yok, kandırmaca yok. Olduğu gibi bir insan. Tam Eyüpsultan gibi bir Başkan." şeklinde açıklamada bulundu.

İmamoğlu'ndan ilk ziyaret İnan Güney'e: Beyoğlu'nda yapacak çok işimiz var İmamoğlu'ndan ilk ziyaret İnan Güney'e: Beyoğlu'nda yapacak çok işimiz var

“MİTHAT BÜLENT ÖZMEN’İ SİZE EMANET EDİYORUM” 

“Mithat Bülent Özmen’i size emanet ediyorum” diyen Özgür Özel'in kullandığı ifadelere karşılık, Özmen "Milletin bir evladı olarak Sayın Genel Başkanımızın benimle ilgili sözlerinden gurur duydum. Değerli desteği için kendisine teşekkür ederim. Benim işim milletin parasını millete harcamak; Eyüpsultan’ın bütçesini iyi yöneterek yaşam kalitesini ve refahını artıracağız. 31 Mart akşamı hep birlikte büyük bir zafere imza atacağız." dedi.

OY VERMEYE DAVET ETTİ

Oy kullanmamanın bedelinin ağır olacağını söyleyen Özmen, herkesi oy kullanmaya davet etti. Seçimin önemini vurgulayan Özmen, "Seçimde, ilçemizin, çocuklarımızın geleceğine karar vereceğiz. Ya adalet, liyakat ve hizmet kazanacak ya da israf, talan, adam kayırma düzeni geri gelecek." şeklinde açıklamada bulundu.