Emekli maaşlarının düşüklüğü nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan birçok vatandaş yetkililere seslenerek emekli maaşlarının artırılmasını talep ediyor. 

Emekli maaşlarının düşüklüğü nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan birçok vatandaş yetkililere seslenerek emekli maaşlarının artırılmasını talep ediyor. Emekliler, ekonomik adaletin sağlanması, insanca yaşam standartlarına ulaşılması ve maaşlarının yükseltilmesi için iktidardan çözüm bekliyor.

Emekliler, ekonomik adaletin sağlanması, insanca yaşam standartlarına ulaşılması ve maaşlarının yükseltilmesi için iktidardan çözüm bekliyor. Bu talepleri gündeme getiren EYT Federasyonu eski Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, şu açıklamalarda bulundu:

Bağ-kur tescil mağdurları verilen sözlerin tutulmasını bekliyor Bağ-kur tescil mağdurları verilen sözlerin tutulmasını bekliyor

Emeklinin kök maaşına seyyanen 10.000 TL zam yapılmalıdır 16 milyon emekli gücünün farkına varmalı ve tükenmişlik sendromundan bir an önce uzaklaşıp yaptırım gücünü kullanmalıdır Sahte TÜİK enflasyonu ile yapılacak %38 zam emeklinin daha yoksul daha yaşamdan uzaklaşmasına neden olacaktır.