Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında şu ifadeler yer aldı: 

“Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 21 Haziran 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Enes Özgül, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 04 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur.” 

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Isparta Yetiştirme Yurdu'ndan ayrıldıktan sonra göreve başlayan Özgül'ün, göreve gitmeden önce yetiştirme yurdundan bir arkadaşına attığı mesaj duygulandırdı.

Şehit Enes Özgül'ün 15 Ekim 2019 tarihinde arkadaşına askeri üniformalı fotoğrafını atarak, “Şehit olursam bu resimle duyuru yaparsın abi" dediği ortaya çıktı.

Şişli'de yol çöktü! Çukura düşen araçlar işte böyle çıkarıldı Şişli'de yol çöktü! Çukura düşen araçlar işte böyle çıkarıldı

"ADIM BİR ÇOCUK ESİRGEME KURULUŞUNA VERİLSİN"

Şehidin yetiştirme yurdundan öğretmenine de “Ömer hocam kritik bir operasyona gireceğim Pençe-Kilit'te, sizden bir istirhamım şudur. Eğer şehit olursam adım ve soyadım bir çocuk esirgeme kuruluşuna verilsin. Hocam orada büyüyen çocuklar şehit olma hayaliyle büyüsün. Sizleri hep sevdim hocam ve her zaman sevmeye devam edeceğim. Hepiniz hakkınızı helal edin, hakkım varsa hakkım helal olsun” yazdığı öğrenildi.