Bakanlıktan yapılan açıklamada, taciz ateşinde, Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, Uzman Çavuş Kemal Özek ve Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı belirtildi.

Yaralanan askerlerin derhal hastaneye sevk edildiği aktarılan açıklamada, bölgedeki operasyonların devam ettiği kaydedildi.

AK Parti’den CHP’ye geçen Bayrampaşa Belediyesi’nde 33 işçi işten çıkarıldı AK Parti’den CHP’ye geçen Bayrampaşa Belediyesi’nde 33 işçi işten çıkarıldı

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

HASTANEDE ŞEHİT OLDULAR

Bakanlıktan yapılan açıklamada, taciz ateşinde yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü belirtildi.

Pençe Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerin açtığı taciz ateşinde yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ ve Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin de hastanede şehit olduğu öğrenildi.