İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı

Akın Akınözü geçen günlerde kültür ve spor festivali için gittiği Riyad'ta sezon açılışına katılmış ve ET-bilarabiye kanalına röportaj vermişti.

Yeni projesinin yönetmeninin Zeynep Günay Tan olduğunu ifade eden Akınözü, ''Bana ilk projemin kapılarını açan oydu ve onunla tamamlanmamış bir hikayemiz olduğunu hissettik.Yeni projeyle bunu tamamlayalım dedik. İçinde romantizm ve dram var. Bu en iyi yaptığımız şey.'' dedi.

Resim

Genç oyuncu, sosyal medyayı neden aktif kullanmıyorsunuz sorusuna ise şu sözlerle cevap verdi: 

Bu benim aynı zamanda denge kurma çabamın bir parçası, yani belki evet, çok aktif değilim ve dediğim gibi buna çok fazla zaman ayırmıyorum. Ancak sosyal medya dünyasına fazla dalmak, beni parlatan bazı oyunculuk niteliklerimi ve becerilerimi kaybetmeme yol açmasından korkuyorum. Ne demek istediğimi anlıyormusun? Sosyal medyaya güvenebileceğimi düşünmüyorum.Uzun vadede, onun aracılığıyla üzerinize düşen spot ışığı geçici ve anlık olduğundan, buna güvenemeyiz.Ama belki biraz daha aktif olabilirim. Geçici şeylerin değil daha çok kalıcı şeylerin peşindeyim.

Akın Akınözü'nün yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuldu - Son Dakika  Magazin Haberleri

Muhabirin, ''İşiniz kadar özel hayatınızda çok merak ediliyor bu konuda ne diyeceksiniz?'' sorusuna ise şu sözlerle cevap verdi:

Özel hayat her zaman ilginçtir, bence bu insan doğasının bir parçası. Demek istediğim, insanların özel hayatları hakkında her zaman daha fazla bilgi edinmeyi severiz çünkü bize her zaman gizemli görünürler. Ama bizim durumumuzda, genel bir resme sahip olduğunuzda, ikisini dengelemek zorundasınız, evet ve bence bunu hayatınız boyunca öğreniyorsunuz. Dengeyi sağladığımı söyleyemem, hala dengeyi sağlamaya çalışıyorum ve her gün daha fazlasını öğreniyorum.