Meclis'te bütçe maratonunda belediye şirket işçilerine kadro konusu gündeme geldi. 

Kadıköy'de Taşeron İşçileri Kadrolu Çalışma İstedi - Son Dakika

Belediye şirketlerinde kadrosuz olarak istihdam edilen  vatandaşlar 2023-2024 Mart ayında yapıalcak olan yerel seçimlerden önce kadro için umutlu! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de asgari ücret, emekli maaşları ve 2024 yılı bütçe maratonu bütün hızıyla devam ederken belediye şirket işçilerine kadro konusu milletvekillerince ard arda Meclis'te gündeme gelmeye devam ediyor.

Taşeron işçilerden 'tabutlu' eylem. Gıyabi cenaze namazı kıldılar

BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİ KADRO İSTİYOR

Verilen kanun teklifleri ve taşeron işçilere yönelik kanun teklifleri gelirken kendileerine yönelik hiçbir açıklama ve desteğin gelmemesinin ardından belediye şirket işçiileri 17 Aralık pazar günü Kadıköy'de miting düzenledi. Olumsuz hava şartlarıa rağmen kadro mücadelesinden vazgeçmeyen vatandaşlar yapılan miting ile büyük ses getirdi.

Taşeron işçilerden 'tabutlu' eylem. Gıyabi cenaze namazı kıldılar

Bağ-Kur tescil konusu TBMM'de! 20 yılı aşkın mağduriyetlerinin telafisini istiyorlar Bağ-Kur tescil konusu TBMM'de! 20 yılı aşkın mağduriyetlerinin telafisini istiyorlar

SAAET PARTİLİ MİLLETVEKİLİNDEN MECLİS'TE KADRO ÇAĞRISI!

Saadet Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Milletvekili ve partinin Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ Meclis'te bütçe görüşmelerinde Belediye şirket işçileri için kadro çağrısında bulundu. Belediye şirket işçilerinin neden kadroya alınmadığı sorusu ile seslenen Özdağ yaptığı açıklamada, ''Taşeron belediye işçileri ve KİT'lerdeki taşeronları akdroya neden almadınız? Geçen gün burada da söyledim 800 bin kişi taşeronla girdiler kadrolu hale geldiler.

Özdağ'dan saldırganların serbest bırakılmasına tepki: Söz yükseltenlere  dayak ve tehdit, silah çekenlere aferin! | Independent Türkçe

Ardından bir daha taşeron yapmayacağız dediniz, taşeron şirketlerini lağvettiniz. Şimdi de yaklaşık 800 bin kişi belediyelerde ve kitlerde çalışıyorlar ve bu insanlara bir defaya daha mahsus olmak üzere kadro vermelisiniz. Bir daha da bu sayfayı temelli kapatmalısınız ve herkes liyakat ölçüsünde buralara girmelidir. Sayın Mehmet Şimşek bey neden bunlara kadro vermiyorsunuz?'' şeklinde yaptığı açıklama ile kadro çağrısında bulundu.