Tekirdağ'da kendisini doktor olarak tanıtıp 1 yıl boyunca hastanede çalışan, hastanede ameliyat masasında fotoğrafları da ortaya çıkan Ayşe Özkiraz'ın, savcılıktaki sorgusunda yaşı da dahil olmak üzere söylediği birçok konuda çevresindekilere yalan söylediği anlaşıldı. Doktorlara 25 yaşında olduğunu, Çapa Tıp Fakültesi'nden birincilikle mezun olduğunu ve TUS'tan 81 aldığını söyleyen Özkiraz'ın gerçek yaşının da 20 olduğu ortaya çıktı.

1 yıl boyunca ameliyata bile giren sahte doktorun ifadesi ortaya çıktı! Akılalmaz sözler

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz’ın tutuklanmasının ardından olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Özkiraz'ın yalanlarla kurulu hayatında bugüne kadar kandırdığı isimler bir bir konuşmaya başladı.

Sahte Doktor Ayşe Özkiraz'ın, astsubay sevgilisini de kandırdığı ortaya  çıktı - Gündem - AYKIRI haber sitesi

SEVGİLİSİNİN İFADESİNE ULAŞILDI

Ayşe Özkiraz'ın astsubay sevgilisi, ifadesinde tüm bilinmeyenleri anlattı.

Kanal D Haber'e konuşan astsubay Cemil Tekin şunları anlattı;

"Bir gün rahatsızlandım. Ayşem'i aradım. Beni Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne çağırdı. Doktor önlüğü ve steteskopla karşıladı. Kendisini muayene için randevu alırken kadın doğum asistanı olarak tanıttı..."

Sevgilisi bu durumdan şüphelendi ancak geçiştirdi. Ayşe Özkiraz'ın erkek arkadaşı 15 gün boyunca kulak burun servisinde yattı... sahte doktor bir an olsun yanından ayrılmadı. Bir doktor gibi ilgileniyordu. Çevresindeki herkes ona hocam diye hitap ediyordu. Sahte doktor sevgilisini bu kez de mezun oluyorum diyerek okula çağırdı.

Ayşe Özkiraz'ın astsubay sevgilisi Cemil Tekin sözlerine şu şekilde devam etti: "Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet eğlencesiydi... Ancak daha önceden Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğrenci olduğunu söylemişti. Durumdan şüphelendim. Hiç arkadaşın yok mu dedim. O da daha fazla şüphelenmemem için partide diğer öğrencilerle fotoğraf çektirdi... Sonra da sahte doktor Çerkezköy'e taşındı. Devlet hastanesi çocuk cerrahi bölümünde staj yaptığını söyledi."

Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ifadesi ortaya çıktı - Son Dakika Türkiye  Haberleri | NTV Haber

Bütün yalanı aldatılan sevgili ortaya çıkardı

Bütün bunlar yaşanırken astsubay sevgiliye sosyal medyadan biri ulaştı. O kişi Ayşe Özkiraz'in diğer sevgilisiydi. Doktor olmadığını kandırdığını söyledi. Yani bütün yalanı aldatılan sevgili ortaya çıkardı.

BAYKAR,  çalışanlarına 18 maaşlık kar payı dağıttı BAYKAR, çalışanlarına 18 maaşlık kar payı dağıttı

"Ayşe Özkiraz'ın astsubay sevgilisi, "Ben önce inanmadım. Bana gönderdiği fotoğraflardan ev adresini buldum. Orada da annesinin ev hanımı babasının ise kamyon şoförü olduğunu öğrendim. Hemen Özkiraz'ı aradım. Evinin orada buluştuk. Yalan söylediğini itiraf etti."