Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 64 yaşındaki Arife Gökçe’nin kaybı gündem oldu. Evinde tavuk pişirirken kaybolan Gökçe’yi bulmak isteyen yakınları programa katılarak Müge Anlı'dan yardım istedi. Programda, yaşlı kadının köylüsü olan Sinan adındaki bir kişinin Gökçe’ye cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. İddialar üzerine Sinan’ın yayına katılmasıyla programa telefon yağdı. Yayına bağlananlar, Sinan’ın yaşlı köylü kadınları hedef alarak cinsel içerikli mesajlar attığını anlattı. Sinan Sardoğan iddiaları yalanlarken, stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Programa bağlananlar şu ifadelerde bulundu: 

“30 yaşında dul kaldım. Bu Sinan kayınvalideme de musallat oldu. Biz iki kadın kaldık, bunun yüzünden biz köyümüzü terk ettik.”

'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor? 'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor?

“Biz Tokat’ta oturuyorduk, İstanbul’da 2 çocuğumla mahvoldum. Kayınvalidem de Ankara’ya kaçtı”

“Korkudan kaçtık başımızda erkek yok. Bu var ya bu hareketler de yapıyordu pis pis. Camın önünden geçerken elini oraya buraya dokunup pis pis hareket yapıyordu. Ben ölüyordum korkudan. Daha 30 yaşındaydım.”

Yayına bağlanan başka bir kadın da telefonla konuşarak yolda yürüdüğü sırada Sinan’ın kamyonun arkasına geçerek pantolonunu indirdiğini ve cinsel organına dokunduğunu açıkladı.