Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çifti bebeklerini kucaklarına aldı! Kızlarına hangi ismi verdiler? Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çifti bebeklerini kucaklarına aldı! Kızlarına hangi ismi verdiler?

Seçil Erzan'ın ünlü sporcuları dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada dün önemli bir gelişme yaşandı. Duruşma sırasında ifade veren Buse Terim Bahçekapılı, bir sanık avukatının "Fatih Terim'in adı bu olayda geçiyor, sizi uyarmadı mı?" sorusu üzerine sinirlenerek şu yanıtı verdi: "Babamın o dönemki avukatı ve Seçil Erzan'ın eski nişanlısı olan Candaş beye sorun. O, Seçil hanımın yaptıklarına uyanmış da neden müvekkillerini uyarmamış?" dedi.

Spor dünyasının tanınmış isimlerinden Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile 6 sanığın yargılandığı duruşma dün yapılmıştı. Seçil Erzan'ın ifadesi de damga vurmuştu.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Seçil Erzan'dan sonra müştekilerin ifadelerine geçildi. Buse Terim ise ifadesinde şu sözlere yer verdi: "2 Kasım 2022 de kuzenim Terim Arıcan, benim Denizbank'ta vadeli param var dedi. Seçil Erzan fonundan bahsetti. Fonun iyi olduğunu söyledi. Ben de hu konulardan anlamadığım için kendisiyle görüştüm. Seçil Erzan'a vadede olan paramı 190 bin doları verdim. Daha önce bu konuyu ailemle konuşmadım. Babam Fatih Terim'le bu konuda konuşmadım, soru sormadım, bahsetmedim. Seçil Erzan'la bankacılık işlemleri için konuşurduk onun dışında görüşmedik. Eşimin Seçil Erzan'ın bahsettiği fonu söylediğinde evet benimde param orda dedim. Ben Seçil Erzan'a para teslim etmeden önce hiç konuşmadım. Evrak istediğimizde parayı teslim ettiğimiz gün işi nedeniyle acil çıktığı için verememiş sonrası için ise bahaneler sunulmuş. 190 bin dolar zararım var. Şikayetçiyim. Seçil Erzan, banka müdürü olmasaydı parayı kesinlikle vermezdim" dedi.