Spor camiası içinden tanınmış isimlerin de aralarında yer aldığı 21 kişiyi milyonlarca lira ve dolar dolandırdığı iddia edilen Banka Şube Müdürü Seçil Erzan’ın davasında bilirkişi raporu hazırlandı.

Telefon ve sim kartı incelenen Erzan’la ilgili İstanbul 41.Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunulan bilirkişi raporunda, Fatih Terim ile yaptığı mesajlaşmalar da ortaya çıktı.

SEÇİL ERZAN FATİH TERİM ARASINDA DİKKAT ÇEKEN MESAJLAŞMA

Raporda Seçil Erzan’ın Terim’i ‘Fatih Terim Yeni’ ifadesiyle kaydettiği ortaya çıkarken söz konusu yazışmaların şu şekilde yapıldığı ortaya çıktı:

"Seçil Erzan: Hocam günlük yaptırdım kulüp yarın gönderirse 4’e tamamlayıp kalan tutarı fonda diğer harcamalar için tutarız diye.

Fatih Terim: 20 bin doları buradan mı aldık?

Seçil Erzan: Müsait misiniz arıyayım mı?

Fatih Terim: Ok

"SİZ NASIL KARAR VERDİYSENİZ..." 

Seçil Erzan: 4 milyon 67 bin 412 lira bugün dönüşümüz vardı, 177834 lira (20 bin dolar) için içinden aldırdım, kalan 3.889,577 lirayı günlük yaptırdım. Kulüp gönderdiğinde bugün, yarın bu tutara ekler bağlarız ayırmamız gereken tutarı fona atarız hocam.

Fatih Terim: Tamam Seçil hanım siz nasıl karar verdiyseniz öyledir tamam

Seçil Erzan: Sevgiler hocam"

"HAZIRLIKLI OLURSAK..."

19 Temmuz 2022’de yer alan yazışmalarda ise şu ifadelere yer verildi:

"Fatih Terim: Seçil hanım. 54000 lira avk. Candaş. Gönderebilir miyiz? Önümüzdeki hafta bazı ödemelerimiz olacak hazırlıklı olursak sevinirim.

Seçil Erzan: Tamamdır hocam ne kadar öngörünüz?

Fatih Terim: Biraz dolar biraz Euro 1,5 lira Dövizler çok fazla değil.

Perrier marka maden suyunda dışkı tespit edildi Perrier marka maden suyunda dışkı tespit edildi

Seçil Erzan: Tamam hocam."

"MAAŞLAR ÖDENMEMİŞ"

3 Mart 2023’deki mesajlarda ise şu ifadeler kullanıldı:

"Fatih Terim: Şimdi haber aldım maaşlar ödenmemiş ve benim rica ettiğim Amerika göndermeleri de yapılmamış. Alakanıza çok teşekkürler.

"ÇOK ÜZÜLDÜM HOCAM"

Seçil Erzan: Hocam hesaptan hepsi bu akşam 17.00’de çıkıldı. Amerika ödemeleri yarın geçmiş olacak 1 gün valörlü geçiyor. Çok özür dilerim sonuna kadar bu işlemlerle ilgilendim hocam yurtdışı ödemeleri bir gün valörlü geçiyor. Diğer ödemeler 17:00’de yapıldı ve ben teyit ettim çok çok üzüldüm hocam."

Kaynak: Haber Merkezi