MasterChef'in jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Empati" programına konuk oldu. Yalçınkaya, samimi açıklamalarda bulunarak özel hayatına dair konuştu.

Yeşim Erçetin'den intihar itirafı: Eşimi kanlar içinde buldum Yeşim Erçetin'den intihar itirafı: Eşimi kanlar içinde buldum

Ünlü şef, “Eşini niye hiç tanımıyoruz, görmedik bir yerlerde?” sorusuna karşılık eşinin kendi tercihi olduğunu ve çok fazla görünmek istemediğini söyledi. 

"GÜZELLİK MERKEZİ İŞLETİYOR"

"Eşim çok fazla bir yerlerde görünmeyi tercih eden insan değil. Emre'nin eşiyle beraber güzellik salonu çalıştırıyor. Bu çok soruluyor. Gerçekten kendisi tercih etmiyor. Aslında biz çıkarız, gezeriz. Sosyal medyayla çok ilgili değil. Kendi arkadaş çevresi var. O arkadaş çevresiyle ilgili vakit geçirmeyi seviyor. Hatta bana sosyal medyadan da çok soruluyor. 'Niye çıkarmıyorsunuz, niye görünmüyor diye' O konuda bir baskı yapamayacağım.

işçihaber

"ÇOCUĞUNDAN ÇIKSIN YORUMLARI BİZİ RAHATSIZ EDİYOR"

"Bir yarışmacı elenince 'Çocuğundan çıksın' yorumları var. Eşim bundan da çok rahatsız. Bir yarışmacı elendiğinde neden bu kadar vuruluyor. Onu anlamış değilim. O biraz rahatsız ediyor beni" ifadelerinde bulunan Yalçınkaya, eşine "iyi ki sosyal medyada aktif değilsin" dediğini söyledi. 

Editör: Gizem Külcü