"Sefo" adıyla tanınan rapçi Seyfullah Sağır'ın 'Bilmem Mi?' adlı şarkısıyla okul bahçesinde dans eden öğrencilerin görüntüleri, sosyal medyada gündem olmuştu. Videonun 4 milyondan fazla kişi tarafından izlenmesinin ardından Sefo, konser için izin istemişti.

Sefo'nun isteği üzerine Küçükçekmece Belediyesi, ünlü rapçi ile görüşmek istedi. Sefo'nun Twitter'dan "Küçükçekmece’deki bu okulda konser yapmak için kimden izin alabiliriz?" sorusu üzerine Küçükçekmece Belediyesi, "Sizi ne zaman belediyemizde ağırlayalım?" şeklinde karşılık verdi.

Okul Yönetimi Geri Çevirdi

Belediyenin verdiği cevap sonrası okuldaki konserin ne zaman olacağı merak edilirken okul yönetiminden konser talebine ret geldi. Okul yönetimi, fenomen rapçinin konser talebini geri çevirdi.

Arif Nihat Asya Ortaokulu'nun Müdür Yardımcısı Hafize Polat, konserin iptal edildiğini açıkladı. Polat, alınan kararın gerekçesi olarak, okul dışından, çevredeki halkın da konsere talebinin olabileceğini ayrıca konserin, okuldaki eğitim sırasında aksaklıklar oluşturabileceğini belirtti.

Velilerin büyük çoğunluğu da okul yönetiminini kararına destek çıktı.

Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi

Bunlara da göz atabilirsiniz