Ülkemizde şeker üretimi sektöründe faaliyet gösteren fabrikalarda çalışan taşeron işçiler, uzun yıllardır verdikleri emeğin karşılığını alabilmek ve daha güvenceli bir geleceğe adım atabilmek amacıyla kadro taleplerini dile getiriyorlar. Çalışanların bu beklentisi, işçi hakları ve adil çalışma koşulları konularında daha fazla farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Gönül Boran Özüpak’tan ‘yeni mücadele’ mesajı Gönül Boran Özüpak’tan ‘yeni mücadele’ mesajı

Şeker fabrikasında uzun yıllardır emek veren taşeron işçiler, geçici iş ilişkilerinin getirdiği belirsizlikle mücadele ederken, daha iyi bir yaşam standardına ve iş güvencesine sahip olma arzusuyla seslerini duyurmaya çalışıyor. İşçilerin kadro talepleri, sadece emeklerinin karşılığını almakla kalmayıp, aynı zamanda daha sağlıklı ve adil çalışma koşullarına kavuşmayı amaçlıyor.

Taşeron işçiler, işlerinden kaynaklanan belirsizliklerin, iş güvencesi ve sosyal haklarda istikrarsızlığa yol açtığını belirtiyorlar. Bu durumun hem işçi hem de ailelerinin gelecekleri üzerinde olumsuz etkiler oluşturduğuna dikkat çeken çalışanlar, daha güvenceli bir çalışma ortamı talep ediyorlar.

Çalışanlar, verdikleri uzun yıllar boyunca emeklerinin karşılığını alabilmek ve daha iyi bir geleceğe adım atabilmek için kadro talebinde bulunduklarını ifade ediyorlar. 

Şeker fabrikası taşeron işçileri, emeklerinin karşılığını alabilmek ve daha iyi çalışma koşullarına kavuşabilmek adına mücadelelerine devam eder