Onlarca kişiye mezar olmuştu: Furkan Apartmanı davasında tahliye kararı Onlarca kişiye mezar olmuştu: Furkan Apartmanı davasında tahliye kararı

Selahattin Taşdöğene kullanmadığı ilaçtan icra geldi

'Çılgın Bediş', 'Vizontele', '7 Kocalı Hürmüz' ve 'Ayrılsak da Beraberiz' gibi çok sayıda yapımda rol alan ve sevilen ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen’in başına şoke eden bir olay geldi.Selahattin Taşdöğen'e cep telefonuna sözde bir hukuk bürosundan cinsel gücü artırıcı ilaç sipariş ettiği ancak teslim almadığı için yaklaşık 20 bin lira tazminat ödemesi yapması mesaj geldi.

20 BİN TL'LİK İCRA TEBLİGATI

Selahattin Taşdöğene kullanmadığı ilaçtan icra geldi

Kanal D Haber’de yer alan habere göre; Selahattin Taşdöğen yaşadıklarına "Aa bana da geldi ağabey, bana da geldi ağabey" diyenler oldu. Ben de kendimi bir yokladım ayrıca ya, acaba ben hakikaten böyle bir ürün siparişi verdim mi diye” tepkisini verdi.Taşdöğen “Cinsel sağlık ürünleri almışız oradan. Nasıl bir üründür bu ben de bilemedim. Dolayısıyla ben şirketi zarara uğratmışım maddi manevi” şeklinde konuştu.Taşdöğen, söz konusu tebligatta yer alan ifadelerin “Sipariş edip almadığınız cinsel sağlık ilaçları ile ilgili dosyanız hakkında dosyanız işleme alınacak olup icra yoluyla 19 bin 982 TL olarak tazminat bedelini ödersiniz” olduğunu anlattı.