16 Şubat 1970 doğumlu Serdar Ortaç,  ilk kez radyoda RAKS plak şirketi tarafından keşfedilmişti. 2005 yılında "Kral TV Video Müzik Ödülleri"nde hem "En Çok Albüm Satan Sanatçı" hem de "En İyi Pop Erkek Sanatçı" kategorilerinde iki ödüle birden layık görülmüştü.

Serdar Ortaç – Emre Plak

Son dönemde sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarla gündeme gelen Serdar Ortaç, bu sefer de katıldığı programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Sağlığıyla ilgili yaptığı açıklamalarla hayranlarını üzdü. 

Serdar Ortaç şunları ifade etti: “Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum. Bu hastalığın tedavisi yok. 3 atak geçirdim, 4. atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz.”

Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi

Ünlü şarkıcı Ortaç “Ne kadar bunalımda olsam da sahnede her şeyi unutuyorum. Bu yüzden dolayı çok konser verdim. Bunalımda olma nedenim aşk ya da boşanmam değil. Tek sebebi hastalığım. Bisiklete binemiyorum artık. Canımı sıkıyor bu durum” dedi.

Editör: Zeynep Peksoy