Sergen Yalçın son zamanlarda spor camiasında çok fazla konuşulan isim haline geldi. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra kariyerine nerede devam edeceği merak konusu oldu. Yaklaşık iki haftadır Galatasaray'la anılıyor. Yalçın, hakkında çıkan iddialara tek tek yanıt verdi.

Başarılı teknik adam,  gelen teklifleri değerlendirdiği ve yeni sezonda bir kulübün başına geçeceği söyleniyor. 

SERGEN YALÇIN "AVRUPA" DEDİ

Yalçın, Siyah-beyazlılar'la yaşadığı çifte kupalı sezonun ardından kariyerine Avrupa'da devam edecek. Nisan ayında Arap Yarımadası'ndan teklif alan Yalçın, astronomik ücretleri geri çevirdi.

GALATASARAY İDDİALARINA YANIT VERDİ

Sergen Yalçın'ın adı bir süredir Galatasaray'la anılıyor. Sarı-Kırmızılıların başkan adayı Metin Öztürk'ün göreve Sergen Yalçın'ı getirmek istediği hatta Levent Nazifoğlu'nun 49 yaşındaki teknik adamla görüştüğü iddia edilmişti.

GALATASARAY'A KAPILARI ARALAMIŞTI

Son olarak geçtiğimiz hafta Skorer'in geçtiği habere göre Sergen Yalçın'ın Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtilmiş ve başarılı hocanın Sarı-Kırmızılılarla ilgili "Bana teklif gelirse neden olmasın?" cevabını verdiği öne sürülmüştü.

YALÇIN YENİ SEZONDA BOY GÖSTERECEK

Sergen Yalçın'ı yeni sezona bir takımın başında göreceğiz. Kendisine gelecek olan teklifleri değerlendirecek olan Sergen Yalçın, projesine güvendiği bir ekiple sözleşme imzalayacak.

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Bu yaptıkların bana sökmez Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Bu yaptıkların bana sökmez

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERİ

29 Ocak 2020'de imza attığı Beşiktaş ile 79 maça çıkan Sergen Yalçın; 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 yenilgi aldı. Maç başına 1,84'lük puan ortalaması yakalayan Yalçın, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda zafere ulaşarak teknik direktörlük kariyerinin ilk kupalarını kazandı.