Yıllardır seyirciyi heyecanla ekran başına kitleyen Arka Sokaklar dizisinde 16 yıldır Mesut Komiser karakterine can veren başarılı oyuncu Şevket Çoruh'un diziden ayrılması seyirciyi üzmüştü.

Geçtiğimiz sene dizinin 17.sezonu merakla beklenirken en sevilen karakterlerinden biri olan Mesut Komiser, ölerek diziye veda etti.

Bu vedanın arkasındaki neden ise başarılı oyuncu Şevket Çoruh'un tiyatro sahnesine dönmek istemesi. 2017 yılında Baba Sahne ismiyle bir tiyatro sahnesi kuran Çoruh, Taxim adlı oyunda rol alıyor. 

Bunun yanı sıra popüler yerli filmlerden biri olan Çakallarla Dans'ın 6.filminde rol alan olan Çoruh'un yoğun bir çalışma temposu olduğu iddia edilmişti. 

'Arka Sokaklar' dizisinde hayat verdiği 'Mesut Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Şevket Çoruh ve eşi Özge Turna, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekandan çıkarken ayaküstü gazetecilerle konuşarak uzun bir aradan sonra gece dışarı çıktığını söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda Zafer Ergin, Şevket Çoruh ile set anısından, "Bir sahnede kuru sıkı bir silah ile yanlışlıkla ona doğru ateş etmiştim" diye bahsetmişti.

Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun

Konuyu gülümseyerek anımsayan Çoruh, "Set hatası minik bir durum. 18 senedir devam eden mükemmel bir proje. 'Arka Sokaklar'ı hâlâ bayılarak izliyorum." dedi.