Sigara fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Temmuz ayında JTİ gruba uygulanan zammın ardından Philip Morris, BAT ve İmperial grubu sigaralara da 2 TL zam yapıldı. Sosyal medyada yer alan sigara zammı iddialarının ardından "Sigaraya zam mı geldi, ne zaman gelecek?" soruları gündeme geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

SİGARAYA ZAM GELECEK Mİ?

JTİ, Philip Morris, BAT ve İmperial grubuna uygulanan peş peşe sigara zammının ardından sigara fiyatlarına yeni zam geleceği iddiları gündeme geldi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'ın açıklamasının ardından  Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar'dan da sigara zammı son dakika açıklaması geldi.

Seçimlerde aday olan İrfan Değirmencioğlu'nun yeni adresi belli oldu Seçimlerde aday olan İrfan Değirmencioğlu'nun yeni adresi belli oldu

SİGARAYA ZAM SİNYALİ!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar sigara ve alkollü ürünlere yeni zam beklendiğini duyurdu.

Dündar, şu sözleri kullandı: "Sigaraya geçtiğimiz günlerde 2 lira zam yapıldı. Aslında 4 lira zam yapılacaktı ama firmalar 2 lirasını sübvanse etti. Sübvanse edilen 2 liranın zam olarak yansımasını bekliyoruz " dedi.

EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

Sigara zammının ardından Japan Tobacco International (JTI) grubunda en düşük sigara fiyatı 27,5 TL olurken en yüksek sigara fiyatı 30 TL'yi gördü.