Mert Ramazan Demir'in reklam anlaşması yenilendi! Haftaya sete giriyor Mert Ramazan Demir'in reklam anlaşması yenilendi! Haftaya sete giriyor

Kızılcık Şerbeti'ne verilen RTÜK cezası ve YalıÇapkını ekibinden gelen desteğe ilişkin açıklamalarda bulunan güzel oyuncu,  "Biz çekimlere devam ediyoruz. RTÜK böyle bir karar verdi. Dava süreci devam ediyor. Bu konuda konuşmam da pek doğru olmaz diye düşünüyorum. 'Sansür' dediğimiz şey hiçbirimizin başına gelmemeli. Biz burada bir şey anlatmaya çalışıyorsak eğer bunu özgürce bir şekilde dile getirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

"Destek olmak istedik"

Kız çocuklarının eğitimi için Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alan Yalın'a destek veren Türkoğlu, "Depremzedeler adına yapılan bir organizasyon olduğu için destek olmak istedik. Umarım yardımlar yerini bulur. Keyifli bir akşamdı. Soğuğa rağmen çok eğlenceliydi. Set temposunda iyi geliyor böyle akşamlar" dedi.

"Yalın'ı dinleyince aşık olasım geldi"

Güzel oyuncu özel hayatıyla ilgili sorulara ise "Hayatımda biri yok ama bugün Yalın'ı dinleyince aşık olasım geldi. Kader, kısmet bu işler. Her şeyden önemlisi; karşımdaki insanın bana bütün saflığıyla yaklaşmasını isterim" şeklinde yanıt verdi.