Kızılcık Şerbeti ve Emanet gibi reyting rekorları kıran yapımlarda rol alan Sıla Türkoğlu izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Hem yerli hem de yabancı hayranları tarafından takdir edilen oyuncu, girdiği yeni projeyle hayranlarını şaşırttı.

Şimdilerde Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi isimlerle başrol paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan Sıla Türkoğlu, yine bir markanın yüzü oldu. Güzel oyuncu Hummel'ın yeni koleksiyonuyla hayranlarının karşısına çıktı.

Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı! Can Yaman'ın dizisi İtalya'da izlenme rekoru kırdı!

Sıla Türkoğlu hummel markasının yüzü oldu!

Spor giyim markası hummel, doğayla uyumlu bir yaşam tarzı benimseyenler için Mindful Training koleksiyonunu piyasaya sürdü. Markanın yüzü olan Sıla Türkoğlu, koleksiyonun tanıtımında yer aldı. Mindful Training koleksiyonu, çevre dostu ve nefes alabilen kumaşlardan oluşuyor. Bee Cool teknolojisi sayesinde vücut ısısını ve nemini dengeliyor. Dikişsiz tasarımı ile doğal enerjiyi destekliyor. Koleksiyonun parçaları birbirleriyle kolayca uyum sağlıyor.

Sıla Türkoğlu beğeni üstüne beğeni topladı

Hummel, koleksiyonunda minimalist ve şık bir görünüm hedeflenirken Sıla Türkoğlu'nun pozları da dikkat çekti. Yoga, dans ve fitness gibi farklı aktivitelere uygun kıyafetler sunan markayı Sıla Türkoğlu temsil etti. Koleksiyonun sloganı olan Kendinden Başla'yı özgün ve yaratıcı bir şekilde yansıtan Sıla Türkoğlu, beğeni topladı.