Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'den aşk paylaşımı Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'den aşk paylaşımı

 Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti oyuncusu Sıla Türkoğlu, iki sezon boşrolünde bulunduğu ve kariyer çıkışı sağladığı emanet dizisinden ayrılarak Kızılcık Şerbeti ile yoluna devam etti.Canlandırdığı Doğa karakteri ile güçlü bir hikayenin ana merkezinde yer alan Sıla Türkoğlu, oyunculuğu ile hayranlarını memnun etti.Sosyal medyada da milyonlarca kez isminden bahsedilen bir ünlü olmayı başardı. Sıla Türkoğlu, hem sempatikliği hem güzelliği hem de yetenekleri ile çok kısa sürede dünya kitlesini kendine hayran etti.Bu kitlenin verdiği destek ile kariyerinde ilerleyen oyuncu, katıldığı Onedio’nun youtube programında hayranlarından gelen soruları yanıtladı.Ünlü oyuncu bir arkadaşına fikrini sorduğunda ‘sen bilirsen’ ya da ‘fark etmez’ gibi yanıtlar aldığı zaman gıcık olduğunu belirtti.Sıla, aşk konusu olduğunda ilk adımı erkeğin atması gerektiği gibi bir klişeye takıladığını ve birisinden hoşlandığı zaman bunu belli edeceğini ve ilk adımı da atacağını ifade etti.Kızılcık Şerbeti ile patlama yapan Sıla Türkoğlu’nun küçüklüğünde aşık olduğu ünlü isim bakın kimmiş?

Yatağının yanında daima duran annesi ile babasının fotoğrafının kendisine güç verdiğini anlatan Sıla Türkoğlu, isteklerini bir kağıda yazdığını ve bunun şans getirdiğine inanıyor.Sıla Türkoğlu, “Yapmam dediğim birçok şeyi yapıyorsam, aşık olduğumu anlarım” dedi. .

Küçüklüğünde Okan Yalabık hayranıymış…

Kızılcık Şerbeti ile patlama yapan Sıla Türkoğlu'nun küçüklüğünde aşık olduğu ünlü isim bakın kimmiş? 1

Okan Yalabık'a  küçüklüğünde aşık olduğunu da gülerek açıklayan oyuncu, “Serseri diye bir dizisi vardı ve ben çok küçüktüm. Sadece Ömer karakterini ve Okan Yalabık’ı hatırlıyorum. Ona hayranlığım vardı” dedi.