Toronto'da yaşanan olayda Rapçi Drake'in evine silahlı saldırı düzenlenmişti. Olaydan bir gün sonra bu kez de bir kişi Drake'in evine girmeye çalışırken yakalandı.

BAĞIMSIZ OLDUĞU BELİRTİLDİ

Yaşananlara ilişkin Toronto polisinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

İsrail'in Reisi'nin ölümüyle ilişkisi var mı? Açıklama geldi... İsrail'in Reisi'nin ölümüyle ilişkisi var mı? Açıklama geldi...

"Memurlar, bir kişinin mülke girmeye çalıştığı gerekçesiyle çağrıldı. İlgili kişi, Akıl Sağlığı yasası kapsamında gözaltına alındı ve tıbbi yardım görmeye götürüldü."

Çalışmalarda bulunan polis ekipleri, olayın salı günü gerçekleşen silahlı saldırıdan bağımsız olduğunu belirterek, iki olayda da şüphelilerin niyetiyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşımı yapmadı. Ayrıca polis tarafından yapılan açıklamada, saldırganın otomobille kaçtığı belirtilen saldırıyı incelemeye devam ettikleri aktarıldı. 

RAP KAVGASINA GİRMİŞTİ

Bilinene göre ünlü rapçi Drake, bu ay Kendrick Lamar ile ABD ve dünya medyasında genişçe yer bulan bir rap kavgasında girmişti. 

Paylaşımda bulunan Kendrick Lamar'ın paylaşımında, Drake'i hedef aldığı şarkılardan birinin kapağında Kanadalı rapçinin Toronto'daki evinin gökyüzünden çekilmiş bir fotoğrafı yer alıyordu. 

Kaynak: T24