Star TV ekranlarında yayınlanan Serap Paköz İle Gerçeğin Peşinde programında, izleyenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı.

4 yaşındaki oğlu Mustafa Yağız Gülmez, SMA hastası olan Didem Gülmez, iddiaya göre tedavi için Antalya'da izinsiz yardım kampanyası başlattı.

167 BİN DOLAR TOPLADI

Bu süreçte baba Gökhan Gülmez dolandırıcılıktan cezaevine girerken, 38 yaşındaki anne Didem Gülmez'in oğlu için açtığı hesapta 167 bin dolar (3 milyon 100 bin lira) para toplandı. Ancak Mustafa Yağız Gülmez 21 Haziran 2022'de hayatını kaybetti. 

SMA bağışı skandalına canlı yayında gözaltı (SMA'lı Mustafa Yağız için toplanan paraları annesi harcadı) - 6

Yardım paralarıyla oto galeri açtı

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programına başvuran Ayten Keser isimli bir kadın, Didem Gülmez'in kocasıyla yasak aşk yaşadığını ve bağış paralarıyla sefa sürdüklerini öne sürdü.

Güler, hesapta toplanan bağış paralarını oğlu için kullanmak yerine lüks araçlar satın alıp oto galerisi ve oto yıkama servisi açmak için kullandığı iddialar arasında yer aldı.

"Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiaları gerçeği yansıtmıyor "Türk vatandaşlarına vize başvuruları kapatıldı" iddiaları gerçeği yansıtmıyor

CANLI YAYINDA HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Bununla da yetinmeyen Gülmez'in SMA hastası oğlunu hayata bağlayan fişi çekmeye çalıştığı iddia edildi. Programa katılan anne, canlı yayında her şeyi itiraf etti. İtirafları ihbar olarak kabul eden polis, Didem Gülmez'i canlı yayında gözaltına aldı