Seçimlerin ardından meclisin açılması ve yeni yasama yılı başlamasıyla birlikte, taşerona kadro, genel af ve ehliyet affı gibi konuların tarihleri açıklandı. Meclis son toplantısını yaparak 1 Ekim 2023 tarihine kadar tatile girdi. Yeni yasama yılına başlamasıyla birlikte, beklenen müjdelerin gündeme geleceği belirtildi.

Gazeteci Engin Pınarbaşlı, yaptığı son dakika açıklamasında taşerona kadro, genel af ve ehliyet affı için tarih verdi. Açıklamasında, "Kıymetli Gönül Dostlarım, Müjdeli bir haber vermek istiyorum. Bugüne kadar beklenti içerisinde olduğunuz Taşeronda Çalışanlara Verilecek Kadro, ile birlikte beklenen Genel Af veya Kısmi Af, Ölümlü Kazaya karışmamış kişilerin beklediği Ehliyet Affı için 29 Ekim tarihi bekleyin" ifadelerini kullandı.

EMADDER adına 'kademeli emeklilik' TBMM'de yankılandı! EMADDER adına 'kademeli emeklilik' TBMM'de yankılandı!

Bu tarih itibarıyla, taşeronda çalışanlara kadro, genel af ve ehliyet affı konuları gündeme gelecek ve vatandaşlar için önemli müjdelerin açıklanması bekleniyor. Meclisin yeni yasama yılında, bu konularda yapılacak düzenlemelerle birlikte, birçok vatandaşımız rahat bir nefes alacak ve mağduriyetleri giderilecek.