11 ay önce İşçi Haberleri

EYT düzenlemesinin yasalaşarak yürürlüğe girmesi için emeklilik hakkı elde etti. Kapsam dışı kalanlar ise yeni emeklilik sistemi için yeni gelişmeleri takip ediyor.

11 ay önce Dünya

Dün meydana gelen tren kazasında ölü sayısı 233'e çıktı, kazada 900'den fazla kişi yaralandı.

11 ay önce İşçi Haberleri

TYP, belediye şirket işçileri, uzman çavuş, KİT'lere kadro verilecek mi? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. 100 bin taşerona kadro düzenlemesi için gözler Meclis'e çevrildi. İşte detaylar...

11 ay önce Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi 4 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş, Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi, Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi ve Diş Hekimliği Alanında Yurt Dışı Yüksek Öğretim Sınavlarında adayların sınav giriş belgelerini göstererek otobüs ve raylı sistemlerden ücretsiz yararlanabilecek.

11 ay önce Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 30 il için sarı kodlu uyarı yapıldı

11 ay önce Kültür-sanat

Leman dergisi, seçim sonucunu bu haftaki kapağına taşıdı. Dergi, ortaya çıkan verilerin toplumda ikiye bölünmüş bir yapı oluşturduğuna dikkat çekti.

11 ay önce Magazin

Avrupa, ilginç bir şampiyonaya sahne oluyor. Seksi spor olarak kabul etmesiyle bilinen İsveç'te, Seks Federasyonu, Avrupa Seks Şampiyonası düzenleyeceğini duyurdu.

11 ay önce Spor

Spor Toto Süper Lig 2022-23 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'a kupasını, 4 Haziran Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi takdim edecek.

11 ay önce Dünya

28 Mayıs'ta Türkiye'de Cumhurbaşkanı Seçimi yapılırken İspanya'da yerel seçimler vardı. Ülkedeki az nüfuslu 5 yerleşim yerinde adayların eşit oy almasından dolayı belediye başkanları "yazı tura atışı"yla belli oldu.

11 ay önce Ekonomi

İstanbul Büyükçekmece'de içinde televizyon kulesinin de yer aldığı 8 bin metrekarelik alan, icradan 249 milyon 395 bin bedelle satışa sunulacak. Kuleye 2017 yılında çarpan helikopter düşmüş, 7 kişi hayatını kaybetmişti.

Reklam Bloğu
//