Şarkıcı Berdan Mardini memleketinde fabrika kurmuştu! Kadınlarla gül hasadına katıldı Şarkıcı Berdan Mardini memleketinde fabrika kurmuştu! Kadınlarla gül hasadına katıldı

Temizlik hassasiyeti ve komik üslubu ile insanların sevgisini kazanan sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi, dün düğün salonunda yaptığı doğum günü partisi ile gündeme oturdu.

Yaptıklarıyla adından sıkça söz ettiren Ezildi, bu sefer de düğün salonunda kutladığı doğum günü partisi ile sevenlerini güldürdü.

Düğün Gibi Doğum Günü

Ezildi'nin doğum günü organizasyonu tıpkı düğün organizasyonu gibi düzenlenmişti. Düğün pastasından takı törenine tüm detaylar düğün konseptiyle aynıydı. Partiye katılan misafirlere de temizlik paketi hediye edildi.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan fenomen, takipçilerine renkli anlar yaşattı. Bu görüntüler daha sonra Twitter gündeminde ilk sıraya oturdu. 

Bazıları bu organizasyonu eğlenceli bulurken bazıları da gereksiz olduğunu belirtti.

Kadir Ezildi Kimdir?

24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.