Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları için çok önemli bir gelişme yaşandı.

Adana’da miting yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, staj mağdurlarının staja müjde, çırağa müjde tezahüratlarına “vereceğiz” diye cevap verdi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugun yerel seçim için Adana’da miting yaptı. Konuşma yaptığı sırada Akdeniz Staj ve Çıraklaık Sigortası Mağduru üyeleri hep bir ağızdan staja müjde, çıraklığa müjde diye bağırıp sözünü kesti. Topluluğun ısrarı karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vereceğiz… Daha ne müjdeler vereceğiz diye karşılık verdi.

Staj mağdurlarını heyecanlandıran bu gelişme staj ve Çıraklık Sigortası Resmi  X hesabından video olarak duyuruldu. 

Paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan @RTErdogan : "Vereceğiz, daha ne müjdeler vereceğiz." Adana programında arkadaşlarımızın "staja müjde", "çırağa müjde" laflarına karşılık Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın ağzından "Vereceğiz, daha ne müjdeler vereceğiz" sözünü duyduk. Adana'da emek veren tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.'' ifadeleri yer aldı.

Enerji İş Sendikası, 1 Mayıs'ta meydanlarda! Genel Başkan Altunsoy'dan açıklamalar Enerji İş Sendikası, 1 Mayıs'ta meydanlarda! Genel Başkan Altunsoy'dan açıklamalar
Editör: Zeynep Peksoy