Yeniden Refah Partisi Samsun’da aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya Samsun staj ve çıraklık dernek başkanı Murat Aydın ve dernek yönetimi katıldı. 

WhatsApp Image 2024-03-04 at 17.33.13

Gürer'den emekliler için Meclis'e kanun teklifi Gürer'den emekliler için Meclis'e kanun teklifi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan “sözümüzün arkasındayız” diyerek staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına desteğini yeniledi.

Erbakan, staj ve çıraklık sigortası kanununda değişiklik teklifinin TBMM’ye komisyona verildiğini,mecliste çoğunluğa sahip olmadıkları için kanunu çıkartmak için mağduriyeti dillendirerek diğer partilerden destek beklediklerini, 3308 sayılı kanun bugün düzeltilmezse Yeniden Refah Partisi iktidarında mağduriyetin de mutlak çözüleceğini belirtti.

WhatsApp Image 2024-03-04 at 17.33.13 (1)

Dernek Başkanı Murat Aydın, "Staj ve çıraklık mağdurları, EYT emekliliğine verilen tarihten daha önce stajyer ve çırak olarak çalıştıkları halde staj ve çıraklık süreleri çalışma sürelerine sayılmayanlardır. Binlerce insanımız bu konuda mağdur durumdadırlar. Yaşıtlarımız emekli olurken bizler çocuk yaşta çalışmış olmamıza karşılık emeklilik haklarımızdan yararlanamıyoruz. Federasyonumuza bağlı dernekler olarak tüm gücümüzle mağduriyetimizin çözümü için çalışıyoruz, Desteklerinden ötürü Yeniden Refah Partisi özünde Genel Başkan Dr.Fatih Erbakan bey’e tüm mağdurlar adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.