Eski futbolcu Tümer Metin, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş ile ilgili söylediği cümleleri paylaşınca ortalık karıştı. Metin şu sözleri kullandı:

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş Sözleri: "Şu Takımla Bile Kolay Kolay Kaybetmem"-  Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

"Hoca 'Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem ben' dedi" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ta başkan olacak adayları isimleri açıklanması beklenirken, Tümer Metin'in Sergen yalçın hakkında söyledikleri infial yarattı.

Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye zehir zemberek sözler! 'Fetö, Bylock...' Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye zehir zemberek sözler! 'Fetö, Bylock...'

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi sonrası yeni teknik direktörün duyurulması beklenirken, eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Sergen Yalçın'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Tümer Metin açıkladı... Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması: 'Şu takımla  bile kolay kolay kaybetmem' - Erzincan Kültür Sitesi

Beşiktaş başkanının henüz netleşmediğini dile getiren eski futbolcu, teknik direktör için Sergen Yalçın'ı işaret etti.

Tümer Metin'in açıklamaları şu yönde:

 "Dün akşam Sergen hoca ile vakit geçirdik. Ondan önceki sohbetinde söylediği bir şeyi söyleyeyim. 'Hocam bunu paylaşabilir miyim?' diye teyit almadan yorum yapan bir yorumcu değilim. Hoca bu takım sana gelir ama üstündeki yükü almaları gerekiyor, gelecek senenin planlamasının yapılması gerekiyor, diye söyledim. Ne dedi biliyor musun? Çok hoşuma gitti söyledi. Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem ben' dedi." 

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş sözleri: Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem