Galatasaray ile Fenerbahçe bugün Türkiye Kupası finalinde buluşacak. Şanlıurfa'da oynanacak olan maça Galatasaray tam kadro çıkmayı planlarken, Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkması bekleniyor. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in '90 dakikalık bir maç olmayacak' açıklaması üzerine flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Fenerbahçe yönetimi, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olayların ardından 2 Nisan tarihinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirerek üyelerden atılacak adımlarla ilgili yetki aldı. 3 Nisan tarihinde Ali Koç başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda sarı-lacivertli ekip, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını duyurdu. TFF, Fenerbahçe'nin bu taleplerini kabul etmediği için sarı-lacivertli ekip, bugün oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacak. A takım oyuncularının Süper Kupa maçını oynamak istemesine rağmen yönetimin aldığı kararın arkasında olduğu ve maça U19 takımıyla çıkma konusunda kararlı olduğu öğrenildi.

Maça başlayacak ve sahadan çekilecek

Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Sabuncuoğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Fenerbahçe bugün maça başlayacak ve ardından yönetim kararıyla sahadan çekilecek. Son konuşulan konu an itibarıyla bu."

Editör: Zeynep Peksoy