Survıvır All Star' da Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için mücadele edecek. Tansiyonu yüksek olan oyunca iki takımdan oyuncular birbirine girdi. 

İlk olarak dokunulmazlık oyununda Sercan, Nisa gerilimi yaşandı. Sercan, " Seninle muhattap olan yok" diyerek Nisa'ya tepki gösterdi. Ardından Nisa, "Olma zaten. Elini indir ama kaldıramazsın elini bana" diyerek yanıt verdi.

nisa

Berna oyun esnasında 'Ay sakatlandım, şu oldu, bu oldu, sıkıldık biz' sözleriyle Ünlüler takımına tepki gösteriyor.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

berna

Ardından Sema Aydemir, Berna'nın üzerine yürüyor. Tansiyon iyice yükselirken Nagihan, Berna'yı oturduğu yerden indirmeye çalışıyor.

sema

Nagihan'ın tepkisi gitgide büyüyerek Berna'ya "Seni  yolarım" sözlerini söylüyor. Diğer yarışmacıları kendi oyun alanına Nagihanı götürmekte büyük bir zorluk yaşıyor.

BERNA1

Oyun alanında yaşanan tartışma konseye taşınıyor. Berna Nahihan'ı hedef alarak, 'Etimi sıkıştırarak arkaya çekmeye çalışan bir kadın' sözlerini söyledi. Ardından Nagihan bu sözlere 'Biz benim diyen erkekleri bile paket edebilecek kadınlarız. Çok defa yaptım' şeklinde cevap veriyor.

Berna, 'Bana bir daha dokunursan Nagihan sana o zaman şovun ne olduğunu göstereceğim' diyerek sözlerini bitiriyor. 

İlginizi çekebilir