İzleyicileri her sezon ekrana kitleyen Survivor All Star 2022'nin bu yılki kadrosu izleyicileri ekrana kitliyor. Issız bir adada yaşam mücadelesi veren yarışmacılar, zor anları ve birincilik mücadelesi nefes kesiyor. 

Survivor All Star'da yarışmacılar birleşme partise hazırlanırken değişimleri izleyiciler şoke etti. Uzun süredir ada hayatından hijyenden uzak olan Ünlüler ve Gönüllüler birleşme partisi öncesi duşa girip, temiz kıyafetler giyindi. Aylar sonra makyaj yapan kadın yarışmacılar şıklıkları ile göz kamaştırdı.

Survivor yarışmacıları bu kez sahnede hünerlerini gösterdiler. Ellerine mikrofon alan yarışmacılar, en sevdikleri şarkıları seslendirip dans ettiler.

AYŞE SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Nisa yere kapaklandı... Sude, Merte mesaj gönderdi... Edis geceye damga vurdu Survivor All Star birleşme partisinde neler yaşandı

Geçen sezon seyircilerin sevgisini kazanan ve bu senenin  favorileri arasında gösterilen Ayşe Yüksel, performansı ile arkadaşlarından ve seyircilerden tam not aldı.

Murat Boz'dan 'aşk' dedikodularına yanıt: Ünlü oyuncu ile birlikteler mi? Murat Boz'dan 'aşk' dedikodularına yanıt: Ünlü oyuncu ile birlikteler mi?

NİSA YERE KAPAKLANDI

Nisa yere kapaklandı... Sude, Merte mesaj gönderdi... Edis geceye damga vurdu Survivor All Star birleşme partisinde neler yaşandı

Athena şarkısı söyleyen Nisa, sahneden inerken bir anda yere kapaklandı.

SEDA İLE SEMA'NIN ŞARKI KRİZİ YAŞADI

Seda ile Sema bu kez şarkı seçiminde karşı karşıya geldi. İkizler aynı şarkıyı söylemek isteyince, 'Mağusa Limanı'ndan vazgeçen Sema oldu.

SUDE'DEN MERT'E GÖNDERME

Gönüllüler takımından Sude, gecede Sezen Aksu'nun 'Kaçın Kurası' şarkısını söyledi. Şarkının sözlerine dikkat çeken Murat Ceylan 'Bir mesajın varsa biz seni tutmayalım' dedi. Bu konuşma üzerine Sude "Umarım dışarıda hala aynı durumdadır" dedi.

Geçtiğimiz hafta adaya veda eden Mert, sevgilisine Twitter sayfasından yanıt verdi.