Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi

Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde birleşme partisinde eğlenen yarışmacılar ada hayatından uzaklaşmıştı. Ardından bir süre ada hayatımdam uzaklaşan yarışamcılar zorlu parkura dün akşam geri döndü.

Survivor All Star'da 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. Geceye Nagihan Karadere kızını özlediğini belirterek gözyaşları içerisinde kaldıç Ancak uzun zamandır kızından haber alamayan Nagihan, gelen mesajla hayal kırıklığı yaşadı. İşte detaylar...

Birleşme partisinden sonra ada hayatına geri dönen Ünlüler ve Gönüllüler parkurlarda mücadele etmeye devam edyor. Elif ve Bora'nın elenmesinin ardından bir takım arkadaşının adadan gitmemesi adeta parkuru parçaladı. Üç sıfırlık bir seri yakalayan ünlüler hem takımlarını korudu hem de sevdiklerinden gelen mesajları okudular. Yakınlarından gelen resimli mesajları okurken duygusal anlar yaşayan yarışmacılar gözyaşları boğuldular.

NAGİHAN’IN İSYANI

Büyük bir heyecanla kızının resmini ve mesajını görmeyi bekleyen Nagihan Karadere hayal kırıklığına uğradı. Mesaj açılınca kızıyla yıllar öncesine ait fotoğrafı görünce büyük şok yaşayan Karadere, ‘Bu fotoğrafı ben çektim kızımın anlık fotoğrafını istiyorum. Bu fotoğraf çok eski kızım burada dört yaşında. Babası bilerek yapıyor’ sözleriyle isyan etti.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI BÖLÜNDÜ

Gönüllüler takımı dün akşam ada konseyinde fikir ayrılığı yaşadı. Seda, Sude ve Yağmur'un grup olduğunu iddia eden Yasin ve Evrim adeta çileden çıktı.

Sinirlerine hakim olamayıp gözyaşlarına boğulan Evrim, yaşadığı sıkıntıyı ada konseyinde paylaştı: 'Seda ve ekibi arasında sürekli bir muhabbet dönüyor. Ben, Ayşe ile Yasin'in yanına gittiğimde oturamıyorum. Şu an Sude diyor ki, 'Evrim'i kovmanıza rağmen yayına gidiyor.' Bu laf beni çok üzüyor. Yasin beni kovmuyor, 'grup yaptığımızı düşünecekler' deyip uzaklaştırıyor. Bizi kulisçi ilan ettiler'

Yasin ise konseyde Seda, Sude ve Yağmur'a konseyde meydan okudu. 'Kendinize güveniyorsanız potaya gelin' diyen Yasin, 'Cesaretiniz varsa potaya gelin, tek tek potaya geleceksiniz.' ifadelerini kullandı.

Evrim, Hikmet, Gökhan ve Yasin'den oluşan eleme potasında bu akşam bir isim Survivor'a veda edecek.