Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Tv8 kanalında ekranlara gelen Survivor All Star yarışmasının son bölümü dün akşam yayınlanmıştı. İzleyicilerin severek takip ettiği, benimseyerek oy verdiği yarışmacılar bu sene Ünlüler-Gönüllüler olarak tekrar yarışıyor.

Survivor aşıkları Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı ayrıldı mı? Dikkat  çeken detay

Parkur ve ada hayatı yarışmacıları her ne kadar zorlasa da hepsi yarım bıraktıkları şampiyonluk hayaline ulaşmak için mücadele veriyor. Ancak  bazı yarışmacılar performansından ziyade özel hayatıyla da gündeme geliyor. Ogeday-Nisa aşkının ardından Mert-Sude aşkı, izleyicileri ekrana kilitledi. Son gelişmeleri yakından takip eden seyirciler, konu hakkında fikirlerini sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaştı. Kimisi adanın Kısmetse Olur yarışmasına döndüğünü dile getirirken kimisi de yaşanan aşkları destekledi. Peki, Evrim Keklik bu olayların neresinde? 

Dobralığı ve sivri diliyle sıyrılan Evrim Keklik, dünkü bölümde en çok konuşulan yarşmacı oldu. Gönüllüler kaybettikleri son dokunulmazlık oyunu ile birlikte Evrim Keklik'i sürgün adasına yolladı..

Sakatlık nedeniyle oyunlarda istediği performansı sergileyemeyen Evrim Keklik, "Söyleyecek bir şeyim yok. Şu anda sakatlığımdan dolayı oyunlarda yer alamıyorum. Yazılma sebeplerimi bilmiyorum. Kendimce oyunlara katılmayan birini göndermeyi ve oyuna katılanları tutmayı planladıklarını düşünüyorum. Tabi ki herkesin hür iradesi... Ben de insanım, benimde bir canım var. Bir daha gittiğimde potalar güçleştiğinde geri gelemeyebilirim ama bir daha geleceğim ve o zaman oynayacağım" yorumunu yaptı. 

Sürgün adasına giden Evrim " Gece ben nasıl yatacağım burada tek başıma?" yorumunda bulundu. Ardından ağlayarak, " Takımda insanlar birbirlerini gırtlaklıyor, benim burada ne işim var?"diye sözlerine devam etti. Bu konuşmalar ise Evrim'in artık yarışmadan çekileceğine dair yorumlara neden oldu.

Teşkilat dizisine yeni transfer! Teşkilat dizisine yeni transfer!

Siz Evrim Keklik'in Survivor hayat hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayınız!