YARIŞMANIN KURALI DEĞİŞİYOR

13 Haziran tarihinde gerçekleşen Survivor finalinde Acun Ilıcalı seyircilere müjdeyi verdi. Büyük final gecesi Acun Ilıcalı 2024 sezonu konseptini açıkladı.

Ilıcalı, "Önümüzdeki senenin konsepti SMS'siz Surivivor'la geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak. All Star yapıyoruz. İki takım da All Star olacak. Ada konseyinden adaylar çıkıyor, düelloda kaybeden eleniyor." de

Survivor 2024 kadrosu şekillenmeye başladı. Yeni sezonu için geri sayım devam ederken programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, 2024 Survivor All Star kadrosuna katılan ilk yarışmacıyı 'O bir şampiyon!' sözleriyle açıkladı. Bu sene konsept değişikliğine de gidecek olan yarışmada SMS oylaması olmayacak. İşte, Survivor 2024 All Star yarışmacı kadrosu, formatı ve ne zaman başlayacağına dair bilgiler...

AÇIKLANAN İLK İSİM NİHAT ALTINKAYA

Survivor All Star 2024'e aktılan ilk isim ümlü oyuncu  Nihat Altınkaya olmuştu. Bu ismi duyan survivor fanları heyecanlanmıştı. 

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Survivor yarışması, 2024'te All Star bölümüyle ekrana gelecek.Instagram hesabından Nihat Altınkaya'nın fotoğrafını yayımlayan Acun Ilıcalı, "Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012'de Survivor'ı kazanan Nihat'a All Star'da başarılar diliyorum" demişti.

NAGİHAN KARADERE YENİDEN SURVİVOR'DA

Acun Ilıcalı yarışmaya dahil ikinci yarışmacıyı da açıkladı. Son yarışmada olay açıklamaları ve tartışmalarıyla gündemden düşmeyen o isim  "Bir daha asla gitmem" demesine rağmen yine yarışmaya dahil oldu.

Survivor Nagihan Karadere ne kanseri? - Magazin Haberleri

Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere'nin Survivor All Star 2024'te yarışacağını açıkladı. Ilıcalı paylaşımında "Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım :)" ifadelerini kullandı.