Acun Medya tarafından ekranlara gelen Survivor All Star'da Nisa, Ogeday ve Barış üçlüsü bu sezona damga vurdu.

Survivor 2020 döneminin bitimiyle aralarında aşk başlayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ayrıldıktan sonra All Star'a da katılarak bütün ilgiyi üzerine çekti.  Survivor'ın ilk bölümlerinde Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'yla neden ayrdılıklarını ilk defa açıklamıştı. Bölükbaşı, "Benim 1 senedir bu konuyla ilgili neler çektiğimi kimse bilemez. Hayatımın en kötü 1 senesini geçirdm onun yüzünden. Çünkü telefonlarıma falan da karıştırıyordu, şifremi değiştirip yine karıştırıyordu. Annemle konuşmalarım Çekçe, onları ble tercüme ettirip ne diyorum diye" sözlerini söylemişti. Yine Nisa geçtiğimiz günlerde Barış'ın kendisine şiddet uyguladığını açıklamıştı. Peki, Survivor'dan ayrıldıktan sonra Barış Murat Yağcı tüm bu iddialarla ilgili ne söyledi?

Barış Murat Yağcı'dan olay yaratacak Nisa Bölükbaşı açıklaması - Magazin  Haberleri

Survivor'dan ayrılan Barış Murat Yağcı, sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak, "Hayat çok garip' Her seferinde büyük hasar alıyor insan" yorumunda bulundu. Yaptığı paylaşım sonrası birçok sosyal medya kullanıcısı Nisa Bölükbaşı'na gönderme olarak yorumladı ve Yağcı'ya birçok kişi "Yazıklar olsun! Kapat artık şu defteri" yorumunda bulundu!

'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor? 'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor?

Yaptığı her paylaşımda ayrı bir polemik yaratan Barış Murat Yağcı'nın Nisa Bölükbaşı'yla kavgası hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!