Survivor tarihinde ilkler bu sezon gerçekleşiyor. Geçen sezonki yarışmacılar Survivor All Star'a katılarak ününe ün katmayı başarıyor. Nisa'yla yaşadığı aşkın yanı sıra kadınlara şiddet uyguladığı iddiasıyla dillerden düşmeyen Barış Murat Özyağcı son bölümde elenen isim oldu. Herkesi şaşırtan bir eleme olduğu aşikar. Peki Barış ne yaptı?

Barış geçen hafta oyunu yarıda bırakmıştı. Bu hareketi takım arkadaşları tarafından tepki görmesine neden olmuştu. 

'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor

Barış, ''Adem buraya ameliyat olup geldi. İki takımdan da birçok insan emek veriyor. Ben zaten kaldıramazdım. Bir şekilde bir hata yaptım ve bundan sonra da diğer Survivor yarışmacılarına örnek olsun. Siz benim yaptığım hatayı yapmayın. Burası onu kaldırabilecek bir yer değil.'' dedi. 

Barış Murat Yağcı'nın elenmesinin kurgu olduğu yönünde dedikodular da ortalıkta geziniyor. Son günlerin en çok merak edilen ismi Murat Barış, geçmişte Nisa'yla yaşadığı ilişkide elenmesinde büyük bir faktör. 

Survivor All Star'a veda eden Barış Murat Yağcı'dan flaş itiraf!

Barış Murat Yağcı, "Bunu bekliyordum çünkü çok büyük bir hata yaptım ve kimsenin kaldırabileceği bir hata değildi. Bence çok hayırlısı oldu, bir hata yaptım ve diğer Survivor yarışmaları için örnek olsun. İki takımda da hakkım kaldıysa kusura bakmasınlar. Performans olarak gerçek Barış'ı gösteremediğim için zaten potalardan çıkmak beni üzüyordu. Fazla bir şey yapamayıp var olmaya çalışmak bir yere kadar. 3'de 3'üm bile yoktu, kendime yakıştıramadığım bir durum" dedi.