Merkezüssü 7.7 ve 7.6 Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilde etikisini gösteren deprem büyük bir yıkıma yol açtı. Binlerce kişi ya enkazda ya da olumsuz hava şartlarından dolayı yaşamını yitirdi. Arama kurtma ekipkleri gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızı göçük altından kurtmaya çalışıyor. Bu zorlu süreçe Türkiye'nin kalbi depremzedeler için atıyor. 

Türkiye’nin İsrail hakkındaki soykırım davasına müdahil olma kararının etkileri neler olacak? Türkiye’nin İsrail hakkındaki soykırım davasına müdahil olma kararının etkileri neler olacak?

TAHA DUYMAZ ÖLDÜ MÜ?

Hatay'da enkaz altında kalan Taha Duymaz son dakika haberleri, depremin ilk gününden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Depremde bir hafta geride kalırken genç fenomen Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz ve CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir, Taha Duymaz son durum gelişmelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Gün gün enkazdan paylaşım yapan Dilan Polat "Ben Taha'nın vefat ettiğini düşünüyorum, daha fazla da konuşmak istemiyorum." ifadelerini kullanırken Taha'nın ablası Semiha Duymaz ise ölüm iddialarını yalanladı. 

TAHA DUYMAZ SON DAKİKA | Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu? Fenomen Taha Duymaz bulundu mu, enkazdan çıkarıldı mı, son durum ne?

Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz'ın yaptığı açıklamada “Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam ve eniştem enkaz altında. Lütfen yardımcı olun kimse bakmıyor olduğu bölgeye. Hatay Antakya, Betonsan Bedisabuncu Okul karşısı" diyerek, Taha enkaz altında" ifadelerini kullandı.

TAHA DUYMAZ SON DAKİKA | Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu? Fenomen Taha Duymaz bulundu mu, enkazdan çıkarıldı mı, son durum ne?

Duymaz, "Lütfen bu durumda haber almadan paylaşım yapmayın. Ben inanıyorum kardeşlerim çok güçlü, sağ salim çıkacaklar" dedi.