Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı! Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'i ifşa eden yakın arkadaşı çıktı!

Hatay'da yaşanan depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, oğlunun mutfağında başka bir yerde uyuyamadığını ifade etti.

Her gün evlatlarının mezarını ziyaret eden acılı anne, depremin üzerinden geçen 11 aya rağmen hala büyük bir acı içinde. Evladının yemek tarifleriyle tanınan mutfağında uyumak isteyen anne Duymaz, her gün mezarlık ziyaretleriyle oğullarının hatırasını yaşatmaya çalışıyor. Çocuklarının kaybının acısıyla başka bir yerde rahatlayamayan anne, "Rahmetli çok iyi bir insandı, beni çok seviyordu. Rabbim rahmet eylesin evlatlarıma. Depremde evlatlarım öldüler; 1 sene olacak, unutamıyorum. Her gün ağlıyorum, her an aklımdalar. Çok zor, rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşanmaz. Taha'm her şeyi yapardı. Bize ve kardeşlerine bakardı. Taha'mın hayali çoktu, unutamam. Mezarlarına gelmezsem hasta oluyorum, gelince rahatlıyorum. Dua ediyorum, konuşuyorum. Taha için şimdi ben de yemek yapıyorum. Her gün gece yatamıyorum" dedi.

Ünlü fenomenin babasın ise: "Neredeyse 1 yıl olacak, hiç unutamıyoruz. Artık bir şeyimiz kalmadı. Bizim matemimiz 6 Şubat. Depremde 3 evladım vefat etti, hepsini özlüyorum"  diyerek yaşadığı acıyı bu sözlerle ifade etti.