İBB'nin Saraçhane'deki belediye binası önünde eylem yapan taksicilerden İsmet Sarı'nın konuşmasındaki itiraf sosyal medyada gündem oldu. Müşteri seçtiklerini itiraf eden taksici İsmet Sarı, ceza kestiği için İBB'yi suçladı.

Çiftçilere müjde! Bakanlık açıkladı: Destek ödemeleri bugün yapılacak Çiftçilere müjde! Bakanlık açıkladı: Destek ödemeleri bugün yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)’nin kendilerine haksızlık yaptığını iddia eden taksiciler dün gece Şişli’de buluşup Fatih Saraçhane’de bulunan belediye binasının önüne gelerek eylem düzenledi. Taksimetrelere zam isteyen taksiciler aynı zamanda İBB’nin kendilerine haksız şekilde ceza kestiğini savundu.

“TİPİNİ BEĞENMEDİĞİM MÜŞTERİYİ ALMIYORUM, CEZA KESİYORLAR”

Taksici İsmet Sarı, “Tipini beğenmediğimiz, gasba uğrayacağız diye müşteri almadığımız zaman arabalarımız bağlanıyor. Bizim de özel ihtiyaçlarımız oluyor. Biz ne sağa çekip yemek yiyebiliyoruz, ne diğer ihtiyaçlarımızı görebiliyoruz. Ama almadığımız yolcular hakkında; İmamoğlu beyefendi, ‘153’ü ara şikayet et’ diyor. Ne oluyor? Bir resim çekiliyor, yarın öbür gün Esenler’den belediyeden bizi çağırıyorlar, ‘bir hafta ruhsatı askıya aldık’ diyorlar. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bizi bu hale getirenler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’dur” açıklamasında bulundu.