Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "Adalet ve Değişim" yürüyüşü 3 Temmuz'dan beri sürüyordu. Özcan, CHP Genel Merkezi'nin önüne ulaştı. Kalabalık bir grup Özcan'ı karşıladı.

Özcan’ı CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve beraberindeki heyeti karşıladı.

Anıtkabir ziyareti sonrasında Özcan, CHP Genel Merkezi’ne geçmişti. Özcan, burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Yazıklar olsun. Yunanistan'da bile Çipras seçimi kaybetti güle oynaya istifa etti. Bizimki de hiçbir şey olmamış gibi, ortada başarı varmış gibi dolaşıyor. Çevresinde de yalakaları var ondan nemalanan. Şöyle başarılı olduk böyle başarılı olduk.

"ÇOK BÜYÜK BİR KÖTÜLÜK YAPTI CHP'YE"

Çok büyük bir kötülük yaptı. Laik CHP'ye mezhepçiliği soktu. CHP her türlü mezhepçiliği reddeder, her türlü alt kimliğin milliyetçiliğini reddeder, biz CHP olarak Alevi'siyle Sünni'siyle, Türküyle Kürdüyle aynı amaca hizmet ediyoruz. Bu büyük milletin bir parçasıyız.

Badem bıyıklı derken gerçekten badem bıyıklı olanları da kastetmiyorum, olmayanları da kastediyorum. Bana göre zihniyet itibarıyla Canan Kaftancıoğlu da bir badem bıyıklı. Bunlar Atatürk Cumhuriyeti ile dertleri olan insanlar. Abdüllatif Şener'i hatırlıyor musunuz? Bolu'dan aday yapacaklardı. İşi bitti, gemiyi terk etti. Zaten öbür tarafta da işi bitmişti. Çöpe atmışlardı, çöpten çıkarmıştı Kılıçdaroğlu.

"KILIÇDAROĞLU KAÇTI, TOPUKLADI"

Bugün yok. Kaçtı şimdi, topukladı. İstanbul'a gitti. TİP milletvekilini görecekmiş. 2,5 aydır aklın neredeydi?

Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e yanıt geldi: Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Bakan Özhaseki'den Özgür Özel'e yanıt geldi: Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Sen demokrat falan değilsin. Sen sadece kendi muhaliflerinden korkan, kendi partililerinden korkan, kullanım süresi bitmiş, artık koltuğu bırakması gereken bir genel başkansın."