CHP'deki 'değişim' rüzgarını ilk ortaya atan isim olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinden ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne kadar 'Değişim ve Adalet Yürüyüşü' başlatarak karara tepki gösteren Özcan, yaptığı yeni paylaşımla yeni bir iddiada bulundu.

KILIÇDAROĞLU'NUN SES KAYDINI PAYLAŞTI

Özcan, Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu iddia ettiği bir ses kaydını "İyi dinleyin lütfen… Sayın Kılıçdaroğlu, dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak’ “Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz” ifadesini kullanmışsınız. Arkamda herhangi bir “Gizli Güç” yok. Halkın gücü var. Ayrıca ben kimsenin maşası olmam. Amacım da gizli değil, “Değişimin Gn. Başkan’dan başlaması…” İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim. YETER ARTIK DÜŞÜN CHP’NİN YAKASINDAN…" ifadeleriyle paylaştı.

MHP lideri Bahçeli'den 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajı! MHP lideri Bahçeli'den 3 Mayıs Türkçülük Günü mesajı!

"PARTİDEN ATIN GİTSİN"

Kılıçdaroğlu'na ait olduğu iddia edilen ses kaydında şu ifadeler geçti:

"Partiden atın gitsin, bu adamın ne işi var? MYK'da oturduk karar verdik partiden atılması için, kesin ihracı için. Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk ettik, onlar da hayır dedi, biz bir yıl süreyle ihraç ederiz. Peki, bizim etki edecek halimiz yok. Çünkü disiplin kurulu üyelerini de kurultay seçiyor sonuçta. Şimdi kalktı başka bir şeyler yapıyor. Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum. Niçin bunları yaptığını da gayet iyi biliyorum ama gereksiz bir tartışma olmasın diye bunu partide dillendirmiyoruz."