Nisa Bölükbaşı'nın Survivor All Star'da şampiyon olması taraftarları ikiye böldü. Kimileri Nisa'nın şampiyon olmayı haketmediği görüşünü savunurken kimileri ise Nisa'nın başından sonuna kadar bu şampiyonluğu hakkettiği görüşünde. 

Nisa birinci oldu ancak başka yarışmacıları destekleyen takipçilerini kızdırdı. Sosyal medya platformu Twitter kullanıcılarının bazıları, Acun başta olmak üzere prodüksiyona tepkiler yağdırdı. 

“Nisa Batuhan'dan 3 kat fazla oy aldı”

Bu sözler üzerine katıldığı canlı yayında açıklama yapan Acun Ilıcalı, “Nisa Batuhan'dan 3 kat fazla oy aldı. Batuhan'ın hakkı yenmedi sağ olsun annesi hakkımız yendi vesaire dedi ya senin ne hakkın yenmiş nerede oy nerede? Annesine sevgiler yine de ama Nisa'nın oyu 3 katı. Kim oğlunun hakkını yemiş? Batuhan sen çıktığın her oylamada elenmişsin.” dedi.

“Yahu adam kafaya koymuş, kılıfı uydurmuş”

Acun Ilıcalı, yaptığı Nisa açıklamalarıyla tam bir Survivor fanatiği olan Demet Akalın’ı da kızdırdı.

Desteklediği yarışmacıların iyi bir performans sergilemesine rağmen elenmesini eleştiren şarkıcı, sosyal medyadan yapılan bir paylaşıma yanıt verdi.

Akalın, Ilıcalı’yı kastederek “Yahu adam kafaya koymuş, kılıfı uydurmuş. Olan kafa bacak dikiş içinde emekler çöp bir yarışma… Yazık, günah” yorumunda bulundu.

'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor 'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor