Taşeron işçileri, uzun süredir haklarının iyileştirilmesi ve sorunların çözülmesi için yetkililerden çözüm bekliyor.

Taşeron işçiler, uzun yıllardır düşük ücretler, güvencesiz çalışma koşulları ve haklarının sınırlı olması gibi sorunlarla karşı karşıya kaldılar. Bu sorunlar, çalışanların yaşam standartlarını olumsuz etkiliyor ve ailelerini geçindirmekte zorlanmalarına neden oluyor. İşçiler, uzun süredir bu sorunlara çözüm bulunmasını bekliyorlar.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ın daha önceki açıklamaları, taşeron işçileri umutlandırmıştı. Ancak, sorunlarının çözülmemesi üzerine işçiler, hayal kırıklığına uğradılar. İşçiler, sendika liderinden ve hükümet yetkililerinden, verdikleri sözleri tutarak kadroya alınmalarını sağlamalarını talep ediyorlar.

Ergün Atalay'ın "Taşeron Sorunu Çözülmezse Grev Yaparım" sözlerinin ardından taşeron sorunu hala çözüme kavuşmadığı için işçiler tepki gösteriyor. İşçiler, haklarının iyileştirilmesi ve daha adil çalışma koşullarına kavuşmaları için verdikleri mücadeleyi sürdürüyorlar. Bu süreçte, işçilerin taleplerini ciddiye alarak çözüm arayışında bulunmanın önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor.

Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruplara müdahale! Çok sayıda gözaltı var... Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruplara müdahale! Çok sayıda gözaltı var...

İşçiler taşeron sorununun hala çözülmemesi karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorlar. Verilen sözlerin tutulması gerektiğini belirten işçiler sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya devam ediyorlar.