2022 yılında gece kulübünde bir kadına cinsel saldırı suçundan yargılanan ve geçtiğimiz günlerde 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Dani Alves ile ilgili ortaya şoke eden bir iddia atıldı. Barcelona ve Brezilya Millî Takımı'nın eski yıldızının intihar ettiğine dair çıkan söylenti, adeta ortalığı karıştırdı. Gerçek ise saatler sonra ortaya çıktı.

Ocak 2023'te tutuklanan Alves, kefaletle serbest bırakılma taleplerinin reddedilmesinin ardından o tarihten bu yana tutuklu bulunuyor. Savcılar eski futbolcu için dokuz yıl hapis cezası istiyordu, ceza ise 4.5 yıl geldi.

Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı

İNTİHAR ETTİ İDDİASI

Hapiste bulunan Dani Alves ile ilgili dün gece ortalığı kasıp kavuran bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı Paulo Albuquerque, eski atıyla Twitter olarak bilinen X'te dün gece tweet atarak, "Bana ulaşan bilgi Daniel Alves'in kendisini öldürdüğü yönünde" notunu düştü. Bu haber hızla yayıldıktan sonra Albuquerque, "Arkadaşlar Allah aşkına, bu yaygara nedir? Kayıp olan Nova kuzenim Danielzinho'dan bahsediyorum. Ama onu zaten canlı bulmuşlar" sözlerini sarf etti. Albuquerque adlı Brezilyalının, gazeteci değil komedyen olduğu iddia ediliyor.

SÖYLENTİLERİ YALANLADILAR

Ardından TNT Sports muhabiri Marcelo Bechler de bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı bilgisini verdi. Bechler, X'te paylaşım yaparak, "Daniel Alves'in basın ofisi, eski oyuncunun avukatıyla temasa geçtikten sonra bu akşam ortaya çıkan söylentiyi yalanladı" ifadelerini kullandı.