Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan ve Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu Yalı Çapkını dizisine gösterilen ilgi de günden güne artarak reytingleri altüst etmeye devam ediyor.

Sosyal medyada da çok aktif bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin YouTube'da yayınlanan sahneleri de çok beğeniliyor. 

Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun

Star TV'de yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını dizisinin başrollerinde genç oyuncular Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in yanı sıra Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı gibi tecrübeli isimler de yer alıyor.

Yalı Çapkını'nın gerçek hikayesi şaşırttı! O romandan esinlendiği iddia  edilirken, finali merak uyandırdı! Gülseren Budayıcıoğlu

Yalı Çapkını ve Safir arasında kıyasıya rekabet!

NTC Medya tarafından yapılan Safir dizisinin başrollerini İlhan Şen, Burak Berkay Akgül, Özge Yağız üstleniyor. Ünlü birçok ismin yer aldığı kadro ile ekranlarda daha yeni yayımlanmaya başlayan dizi izleyicileri büyük bir heyecanla dolduruyor. Burak Berkay Akgül de sezonun yıldızı parlayan oyuncuları arasında yer alıyor. 

Yemin isimli projesiyle adını geniş kitlelere duyuran Özge Yağız'ın başrol olarak dizide yer alması hayranları tarafından büyük bir hevesle karşılandı. Öte yandan 'Aşk Mantık İntikam', 'Ramo' ve 'Sevmek Zamanı' gibi projelerde yer alan yakışıklı oyuncu İlhan Şen'in hayranları X hesapları üzerinden TT çalışması yapıyor.

SAFİR DİZİSİ NE ANLATIYOR?

Safir dizisi, Amerika'dan dedesinin aile şirketini devralmak için dönen Ateş'in yaşadıklarını odak noktasına alır. Ateş, aile şirketini yönetmeye başladığında, kardeşleri Yaman ve Okan ile birlikte ailenin karmaşık ilişkileri, aşk, ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık gibi çeşitli sınavlarla karşı karşıya kalır. Safir dizisi, dramatik yapısı ve zengin karakterleriyle izleyicilere duygusal bir deneyim sunmayı amaçlıyor. İlhan Şen ve Özge Yağız gibi deneyimli oyuncuların performansları ise dizinin popülaritesini daha da arttırıyor. 

Dün akşam yayınlanan tekrar bölümleri de seyirciler tarafından merakla izlenen Safir ve Yalı Çapkını arasındaki reyting savaşı kızıştı.